Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november 2009

En människa som står mig nära, hennes verklighet fast med mina ord.




Du behöver inte sopa rent framför min dörr... Bekymra dig om din egen

Ja, jag klär mig lite smått patetiskt

i en naiv kostym

vi språkar så bra

bokstäver blir ord som trivs

utan verklighetstro

Du bär den så väl

blicken som sliter tag

och itu allting

Så lätt du fångar

och lindar in

men nej, nej, nej

jag är inte rädd för dig

dina ord väger inget

i mitt bagage

för du visade vem du var

när min kostym var av

min beundran har lagt sig till ro

vid ditt fönster

står jag utanför

ser in med förnöjsamhet

sanningen knackade på din dörr,

lögnerna står tätt bakom

ger tillbaka allt som du gett

och visst gör det väl ont

insikt kan vara brutal

att se vad man förlorat

och förstå

det var ditt eget val




Fri vers av Lindsy
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-26 17:00



Bookmark and Share


  Lady Alassa
mycket bra berättelse
varför är relationen så svår att utveckla
varför så tvärt slut ibland på den
2009-12-26

    Nicklas VIP
Otroligt fint.
Vackra ord och känslor.
2009-11-27

  Carin
Helt underbar, välskriven och jag kan se det framför mig i mit inre som en film.
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy