Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första kyssen

Kan fortfarande
känna sötman
i munnen

hur vi berusade
oss med varandra

våra själar stod
i lågor den sommaren

nu ligger fallfrukten
kvar som ett minne
av förbjuden frukt




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-26 20:37



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fint skrivet..
2009-11-27

  Larz Gustafsson VIP
Guldstjärna i boken, Neal!
2009-11-26

  peter markurth
gillar denna stil
2009-11-26

  annaelina
bra skrivet :)
2009-11-26

  annaelina
bra skrivet :)
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal