Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter dryga två här vill jag, med denna lilla skrift, HYLLA Poeter,se ! INGENSTANS har jag sett så VITT SKILDA FORMER av "ORDBEHANDLING" !


"Ordens Paradis !"

Ordens Paradis
Poeter är
Ordens Oas
finns ju här

Här kan
Allt ske
och Ingen
kan
"Ostraffad"
göra sig
bre´
för VI är
många
som
griper
in
och
"trycker ner"
"Förtryckarsvin" !

Ordens Paradis
ett lämpligt
Epitet
för här FÅR
orden flyta
fritt
till allmän
"Salighet"
Censur
är här
okänt
det har
väl
aldrig hänt
och TUR
är ju det
annars jag
säkert
"smet"

Här kan
ALLA forma
det DE vill
och om de
bara vill
gorma
så går det
bra
det med !

Detta
är
Tjusningen
med detta
"Place"
och därför
jag vill
Poeter
"Umbrace" (¤)
för det är

Trivsamt
HÄR
Ibland
det
nästan
"Till Himlen"
bär.............


--


(¤= Engelska "Umbrace" betyder Omfamna !)




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-26 22:29



Bookmark and Share


  lycksele
Jag och säkert många fler kan stämma in i denna din hyllning. Det är inte självklart, för givet att ha ett sånt här ställe. (Jag är dessutom fripassagerare, ej betalande)
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska