Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eifersüchtig

jag ligger i min säng

och tänker på den kärlek

som du inte ger mig

som du ger till andra

eller som du helt enkelt inte ger

mitt kaffe smakar som döden

jag undrar om det verkligen kan vara ofarligt

det smakar som att vara svartsjuk

det är inte bara beskt

det finns en möglig bismak också

jag satt ju och tänkte

när jag tog del av lite populärkultur

att jag vill ju vara din gay,

baby,

jag vill ju vara din gay

men på något sätt känns det som att jag alltid

hamnar i det där facket

bland den kärlek

som du inte ger mig

som du ger till andra

eller som du helt enkelt inte ger

eifersüchtig

och med tom inkorg.




Fri vers av zim
Läst 174 gånger
Publicerad 2009-11-26 22:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra dikt, om hårda känslor, o sköna önskningar
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

zim
zim