Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

musikens toner


Sången den fångar
alla känslor som gömts

i djupet, det förgågna..

Blandning mellan minnen
och nuet

allt blandas svävande
till musikens toner.

I musiken förs allt upp
till ytan

flyter stilla

väntar.....

blir upplockad och

bearbetad..

Ljust och mörkt

Skratt och gråt

minnenas parad

gör en både

Ledsen

och

Glad







Fri vers av Margithe VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-11-27 00:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin rytm i språket. levande och målande.
2010-09-09

    Siden och stål
Musik är svårslaget
2010-02-10

  mare VIP
Bra skrivet..
2010-02-05

  aol
bara så vackert
2010-01-08

  thyra
Som livets toner också :) Fint!
2009-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP