Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Form mat


Formgivare
De finns formgivare
Men vilka är formtagarna
Är det de som tar form

Men formgivarna ger inget
De är inga givare
De är tagare
Dyr form ger dyra varor
Utan att det är bättre …

Formmottagarna betalar dyrt
För form
Oavsett hur djävlig den ser ut




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger
Publicerad 2010-01-28 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO