Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undertecknad har suttit några kvällar i celebert sällskap, gjorde en avstickare till Helvetets Vardagsrum och fick en "chat" med Hin själv...., IRONIVARNING !!


"Satans Memoarer ! (del 1)"

" Ja, hur det började ? Först var det , långt innan den där mjäkige "Korshängaren" (min info: Jesus) föddes, när jag förrödde Pompeji i Italien ! Jag satt på Första Parkett och det var en Underbar, Explosiv, Eldfängd och Blodig Föreställning ! Sagolika Minnesfragment ser jag framför mig: Brinnande Människor, Krossade , Lemlästade och Döende ! Suveränt Makabert ! NJÖT i fulla drag ! Tyvärr överlevde ju några.....
Det finns ju Många Fler Katastrofer som jag och Mina Assistenter ligger bakom, så jag får plocka fram Godbitarna : Jag erinrar mig när min Pålitlige Bundsförvant Judas Iskariot (på Min Befallning) förrådde den där Patetiske Helbrägdagöraren Jesus och den Gudomligt Blodiga Golgatavandringen som ändade i en Helgonlikt Smärtfylld Korsfästelse ! Det beredde Mig en Ofattbar Tillfredsställelse och en Orgiastisk NJUTNING att SE och HÖRA den där Fjantens Smärtfyllda Klagan !
De Många Storkrigen tillhör ju, självklart, De Bedrifter som jag är Väldigt STOLT över ! Minns min Polare Adolf Hitler som, med min Benägna Assistans, verkligen LYCKADES genomföra Sitt Uppdrag ! IMPONERANDE ! Jag är den förste att BEKLAGA att han,tyvärr, FÖRLORADE till slut ! Men de här Koncentrationslägren var HELT i MIN stil ! SUVERÄNT Initiativ, Adolf !
NJÖT speciellt av de "levande Skeletten" som man kunde se i journalfilmerna från denna FANTASTISKA Epoks slutskede , för mej framstod dessa figurer som Oerhört VACKRA KONSTVERK ( Har, förresten, en svartvit förstoring med ett sådant motiv från Auschwitz på sovrumsväggen) ! "
Men nu får det vara nog för idag, jag måste ÅKA iväg till Afganistan, Muslimska Extremister ska STENA en Otrogen Quinna om en kvart ! DET får jag INTE missa ! En s k "MINIHÖJDARE", brukar kolla in några varje dygn !
("Hin" lämnar rummet skyndsamt)

--




Prosa (Fabel/Saga) av Mats Henricson
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-27 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska