Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TriptykÖken [Lucka 21 ur Trollens Baklänges Tomtekalender]

 

 

 




Det är morgonen när endast tre återstår

två små står på tå
på åsnan

kikar ut ur luckan
mot världen
ideligen

Där kommer inga tomtar joggandes i öknen

dock en flagnad triptyk
utfälld till nutida beskådan
visar skapelsens tre väderstreck

kamelkillen och krokodilflickan
modellerar varandras svansar

Barnet slumrar än

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-27 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP