Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tankarnas trädgård


I tankarnas trädgård

Frös blommorna i våras



Och blombladen fladdrade bruna ner

I vinden…


Inga bin hann skapa frukttillväxt

Fruktlös vandring bland höstens träd

Går besökarna



Finns inget att göra för fruktplockande tanksamlare

Tänkvärda ord lyser med sin frånvaro

Och grenarna är kala och kalla

Väntande på nästa vår


Då denna sommar och höst är förkastad




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-28 11:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Vacker dikt som jag tycker mycket om
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO