Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kärlekens trädgård


I kärlekens trädgård

Hänger frukter i klasar

Vissa träd måste ha stöd

För att inte grenarna ska gå av


Men i den äldre delen

Är kärleken mer mogen

Frukterna är lagom och faller först

När de mognat över


Men vissa träd

Har ingen frukt alls

En del bara löv

En väldigt lite löv

En del är döda och borde sågas ner

För att eldas upp eller snickras av

För att ge nån glädje och nytta….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-28 11:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skrivit och fina tankar
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO