Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sluten aning


betraktare av min egen tragik


mental vätskebrist

funktionshindrad klumpfotslingvistik


promenerar medvetslös

i dimman av ingenting


hållandes dödens hand


runt

i en sluten cirkel

av mörker


kring allt som är jag



diktade sanningar


dansar nakna


i gränslandets erosion





Fri vers av D S
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-27 13:08



Bookmark and Share


  Fokus
Så utomordentligt väl formulerat.
2009-11-27

  peter markurth
jäkligt stark
2009-11-27
  > Nästa text
< Föregående

D S
D S