Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett "exempel"


Frisläppta Fredriks mögelhus utan ansvar


Hej!
Jag heter Xxxx Xxxxxx och har valt att starta denna bloggen som ett svar på alla manliga bloggar som inte handlar om något alls. Förutom mode för män och annat trams som inte har något med någon karriär att göra.
Mitt liv är däremot intressant då jag just är ny examinerad fastighetsmäklare med ett jävla sälj och har just fått jobb på ett av de större bolagen inom fastighetsförmedling i Sverige. Jag har bara jobbad med fastighetsförmedling i 5 år men har lyckats sälja grymt bra och trots lågkonjunkturen är jag den bästa mäklaren för bostadsrätter på företaget. Har haft 10 större avslut bara denna månaden på bostadsrätter som ligger på runt 4-7 miljoner sek.
Många män bloggar om mode och hur de är så moderna föräldrar som är pappalediga och jobbar 80 % bara för att umgås med sina barn. Min fru Yyyyyy och jag fick barn för 2 år sedan och jag kan stolt säga att jag inte tagit ut en enda minut pappaledighet. Det är trotts allt jag som har huvudinkomsten i familjen.
Jag vet att min son kommer att tacka mig för att jag stod emot jobbade och satsade på karriären. Utan mig skulle vi inte ha råd att bo i en vindsvåning i City. Bloggen kommer alltså att handla om mitt liv som mäklare och de hinder och utmaningar jag stöter på i vardagen.

-----------------------------------------------

Vad säger ni om detta, kvinnor. Ny på bloggen, ” Utan mig skulle vi inte ha råd att bo i en vindsvåning i City. ”

”jag kan stolt säga att jag inte tagit ut en enda minut pappaledighet. Det är trotts allt jag som har huvudinkomsten i familjen.
Jag vet att min son kommer att tacka mig för att jag stod emot jobbade och satsade på karriären.”
En sån fantastiskt Neandertalare eller nåt, eller kanske mer, ”neandertalare i kostym” som ”diskret” berättar om sina försäljningar… ”sonens framtida stolthet” o s v… Undrar om sonen älskar att bo i en våning i city mer än i en villa nånstans med trädgård och sandlåda..

Kanske gillar han dock att slippa vara med en ”pappaledig” drygskalle, för vad skulle han tillföra, ett barn? Det är så fantastiskt när vissa skryter om sin dumhet, det är… som om de liksom skiter på sej, med flit. Lite som att säga ”jag hatar att slåss och säger du emot så slår jag dej”…. Hehe mäklare, just mäklare också, kanske det enda yrke som har lägre förtroende och fler anmälningar än bilbranchen, ”ärliga harrys bilar” har ersatts med ”frisläppta fredriks mögelhus utan ansvar” amen, typ….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 174 gånger
Publicerad 2009-11-27 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO