Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske den istället skulle ha hetat Behärska dig Mvh


Det finns ingen anledning att hetsa upp sig och bli irreterad

Kanske det finns en men det är inget att bry sig om
Det är som det är
Och det har redan skett
Det har redan hänt
Så det hjälper inte att man brusar upp sig och blir arg
Håll hellre då en god min och låg profil och avvakta
och var helt iskall
Var helt iskall och se vart det hela leder dig någonstans
Så låt inte någon ge dig en chans att hetsa upp dig allt för mycket och bli irriterad så att du gör någonting
Gör någonting som du kommer att få ångra….

Det finns ingen anledning att hetsa upp sig och bli irriterad
Kanske det finns en………

Ken Cassel
27/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-27 17:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Det kanske finns en bra förklaring
2009-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel