Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighet

det är fjärilar som ivrigt flyger inom mig,
i din närhet
jag vet, att det är riktigt kärlek

din närvaro lyser upp
hela vår samvaro

tillsammans har vi byggt ett bo,
där vi har den bästa utsikten,
som vi dag för dag bygger på -
vår framtid

med starka vingar och mycket mod
tar du oss till en ny nivå, till en ny verklighet
till vår evighet

låt det aldrig sluta hjärtat




Fri vers av A-hlberg
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-27 17:45



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Oerhört ömt och vackert om det finaste som finns - Kärleken.
2009-11-27
  > Nästa text
< Föregående

A-hlberg
A-hlberg