Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet

det är inte slumpen
som fört oss så nära
det är ödet

jag gillar tanken & känslan
att med dig är allt möjligt
det är ödet

det är inte ödet
att du är min glädje
det är ett faktum

du är min glädje
och min kärlek

det är något som ödet inte kan ta ifrån mig
för att det är däremot en sak som är helt
omöjlig, av en anledning

att jag älskar dig




Fri vers av A-hlberg
Läst 453 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-16 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-hlberg
A-hlberg