Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen av ett annat liv

nutid och dåtid
två helt olika liv
ur olika perspektiv

jag var rädd
rädd för kärlek

jag har levt två olika liv
kan jag erkänna

han är början
du var slutet

men du, ja dig kommer jag minnas
minnen som inte går att förtränga
skaver hela tiden mot näthinnan

alla helt galna känslor
allt vi gjorde tillsammans
du var min närmaste, då

och bland det finaste;
allt du visade mig och lärde mig
och allt vi hade gemensamt

kärlek var det helt klart
visst?
och vackert var det
bara du kunde få mig att rysa
genom att bara le

men detta är bara mina minnen
ifrån ett annat liv
livet med dig




Fri vers av A-hlberg
Läst 481 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-29 19:11



Bookmark and Share


    sleepwalking
så fint skildrat
2008-01-30

  Larz Gustafsson VIP
Två liv. Sannerligen.
Jag håller med.
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

A-hlberg
A-hlberg