Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min anledning

du har vunnit mig

för alltid

du fyller mitt hjärta

du får mig att fortsätta

andas

för du är

du är


allt min älskling




Fri vers av A-hlberg
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-28 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-hlberg
A-hlberg