Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
24:e Januari 2008 & klockan var 22:15


SMS

Jag blev varm, jag såg ditt namn på displayen och
jag kastade mig hastigt bort för att kolla upp.

Jag kan minnas hur jag rös, ända från topp till tå
hur vattnet började bildas i tårkanalerna.

Det var en rad och tre ord. Mer kan man inte begära,
det var så enkelt och gud så vackert. Du anar inte.

Jag kan titta tillbaka och bara le och när allt känns tufft så värmer det.
Jag blir stark, och får ny energi. Tack vare dig.

Jag låg en lång stund med blicken helt fast på displayen.
Knappade ivrigt in ett fint svar, ett svar som du är värd.
Det bestod också av en rad och fyra ord. Så enkelt, så värt.

Jag älskar dig också.




Fri vers av A-hlberg
Läst 555 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-01 22:22



Bookmark and Share


    vemod
oj, verkligen gripande! känner igen!!:)
2008-09-14

  Patrick K
damn vad bra, denna grep!!
2008-02-02

    sleepwalking
Ett sms
Tre ord
Tusentals känslor

Så bra skrivet,
så hög igenkänningsfaktor!
2008-02-01

  vetlandaslyna
åh gud. en tår. fan vad jag saknar dom där ulliga gulliga smsen som får en att rysa och sväva på moln. men förr eller senare landar man. NJUT!

bra skrivet, applåder*
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

A-hlberg
A-hlberg