Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av winnerbäcks härliga texter


Älskling, kom så lever vi...

så mycket jag gjort
och sett
så mycket jag upplevt
och skrattat
genom mina tider

men aldrig, nä aldrig
har livet fått denna
sammetslena känsla

den vackraste stunden var den när du kom
du har fått mig att leva
jag trodde jag levde
jag trodde jag visste vem jag var
men du visade vägen till något nytt
du har fått mig att leva
se saker jag aldrig förut sett, jag har varit blind

så mycket mycket vi har gjort,
så mycket vi kommer göra
i framtiden

med dig finns inga gränser, du sa
älskling, kom så lever vi!




Fri vers av A-hlberg
Läst 526 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-15 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-hlberg
A-hlberg