Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem kan jag lita på?!

Vem kan jag lita på om jag inte ens kan lita på mig själv
Så fort som jag bryter mot något av mina egna löften., är det då meningen att jag ska ge mig själv en smäll
Vad Fan håller du på med?
Nu får du allt skärpa dig!

Vem kan jag lita på när jag inte ens kan lita på mig själv
Jag ska aldrig röka något mer
Jag ska aldrig kröka något mer
Inga mera bira som får mig att le
Jag ska aldrig pöka något mer
Hon tittar ju ändå aldrig åt mitt håll
Blir ändå bara sårad
Inget mer av någonting
Från och med nu ska jag vara ren…
Hi Hi

Vem kan jag lita på
Vem kan jag lita på när jag inte ens kan lita på mig själv
Men visst självklart så försöker jag alltid vara ödmjuk och snäll
Jag vill tro att jag vinner på det i längden…..

Vem kan jag lita på?!

Ken Cassel
27/11-




Fri vers av Ken Cassel
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-27 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel