Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låter som nån slags ....

SVT ville se Rikard Wolff på scenen medan låtskrivarna, Susie Päivärinta, Lina och Mårten Eriksson ville att Sara Löfgren skulle framföra deras sång.
- Det är centralt i regelverket att SVT har rätt till sista ordet i val av artist, säger Thomas Hall, projektledare till Melodifestivalen 2010.

------------------------------

SVT har rätt till sista ordet i val av artist.
Vaddå SVT?
Vem på SVT eller vilka
Skulle inte låtskrivarna ha rätt till sen egen låt
nu kan man undra om det börjar visa sej

vad som kommer... kanske mer och mer.....
xxx-maffia ???




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-27 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO