Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(med risk för, att få alla värmlänningar på sej)


Värmlänningara



Jag gillar inte att ni kallar värmlänningar dumma
Röt värmlänningen i
Jag ska tala om för er att en värmlänning gick vilse i skogen
Och hamnade på andra sidan gränsen

”Och tänk då steg intelligens nivån i bägge länderna”

Ovanstående berättade jag för en grupp som fikade tillsammans
Vi var 4 st, varav en värmlänning….
Jag berättade den klart och vi garvade
Ja 3 av oss
Den 4:e, värmlänningen från Kristinehamn var tyst
Han satt tyst en stund, och vi fortsatte att prata
Medans han sa nåt enstavigt

Efter c:a 5 minuter så hör man vämlänningen muttra
”de vaar inte schnällt sagt om oss värmlänninger dä”
sa han


Ja vi kunde liksom inte hålla oss och han dröp av
Sur och grinig, han var grinig på mej ända tills
Han behövde ett verktyg till sin bil som jag hade
Då gick det över….

Jag tror dock inte han fattade varför vi garvade så högt
Andra gången…
Han har nog inte fattat det än….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-28 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO