Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november 2009




Bubblan

Det känns som en bubbla

drömmen vägrar att slå in

Hjärtslagen är dubbla

befinnande i ingenting

 




Bunden vers (Rim) av Lindsy
Läst 178 gånger
Publicerad 2009-11-28 06:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy