Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad ska jag säga för att du ska bli berörd?


För dig

listan kan göras lång
på saker som jag gjorde för dig
på saker som jag var villig att göra för dig
och på saker som jag aldrig gjorde, för dig

men listan blir inte lång
den blir inte alls

för den enda som har med det här att göra är du
och du kommer aldrig att läsa det här




Fri vers av bronse
Läst 294 gånger
Publicerad 2009-11-28 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bronse
bronse