Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek = Fint? inte för mig :/


ska inte kärlek vara något fint?

folk skriver att kärleken är någon fint
något underbart

men jag har bara mött på tårar
och sömnlösa nätter

så jag kommer nog aldrig att tro
att kärlek är något fint

om ingen bevisar det för mig




Fri vers av bronse
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-08 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bronse
bronse