Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska du sluta

Dagar blir till veckor
Veckor blir till månader
Månader blir till år

När ska du sluta göra ont?




Fri vers av bronse
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-01 10:06



Bookmark and Share


  j-viderberg
det tar tid , och det är så det funkar livet
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

bronse
bronse