Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från ett sms..


att en ända person kan orsaka så mycket smärta

Jag borde ha skapat en blogg, endast tillägnad dig
För där skulle du ha kunnat läsa
om du någonsin tvivlar på att det jag kände för dig är äkta
Du skulle ha kunnat läsa
att en ända person kan orsaka så otroligt mycket smärta

Men framför allt skulle du ha kunnat läsa
att jag inte orkar gråta mer
att jag vill spränga dig i små bitar
för att slippa ha ont
att jag vill slippa tankarna om att vilja ta livet av mig, och därför fundera på vilken metod som är bäst
så därför

hejdå




Fri vers av bronse
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-07 17:30



Bookmark and Share


  j-viderberg
underbart !

just så känner jag nu
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

bronse
bronse