Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tyvärr är det ju så hjärtskärande att det sällan går som man vill ..


hitta någon man kan leva med, eller hitta någon man inte kan leva utan, det är frågan.

det sägs ju att det inte gäller att hitta någon man kan leva med
utan att hitta någon man inte kan leva utan

om man då hittar någon man inte kan leva utan
men kanske måste leva utan
vad gör man då?

måste man hitta någon annan då
någon som man kanske bara kan leva med
men kanske klarar sig lika bra utan?




Fri vers av bronse
Läst 318 gånger
Publicerad 2009-04-09 23:59



Bookmark and Share


  j-viderberg
känner precis såhär
du fångar mitt dilemma i dina rader
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

bronse
bronse