Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INFÖR ADVENT




Inför advent
med ljus tänt
när vi väntar på
klappar vi skall få
glädjens högtid
det skall vara
men
kan någon svara
inför advent
vad har hänt
med
budskapet
om samhörighet
tillhörighet
mellan
människor

Inför advent

inför

MEDMÄNSKLIGHET


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 131 gånger
Publicerad 2009-11-28 11:22



Bookmark and Share


  lycksele
Det är ingen som riktigt tror på budskapet längre. Och man har fullt upp med egoistiska saker.
Tänk på dej själv! Ingen annan gör det.
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten