Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige Demokraterna

Det är ingen mening
Ingen kan stoppa dem nu
Det är för sent
Vi har redan släppt in dem, så de har nu redan fått in en fot
Det står ju om de i tidningarna nästan varje dag
Bra gratis reklam
Så nu är de på frammars
Och hur kan det nu komma sig kan man fråga sig?
Jo, det måste väl vara så att vissa människor här i landet är trötta på den invandringspolitik som vi har idag
Allra helst nu när det är så svårt att få tag på en bostad eller något jobb
Med fler invandrare så blir det hårdare konkurrens
För så som det ser ut idag med alla våra höga skatter så tror visst politikerna våra att det är vi här i lilla Sverige
som ska rädda hela världen
Med alla vår välgörenhetsgalor på Tv
Skänk en slant hit
Skänk en slant dit
Vi betalar så gärna lite pengar så att vi slipper känna skuld och få ett dåligt samvete över att vi ändå har det ganska så bra här i Sverige
Så egentligen så lever vi alla bara i en enda stor lögn
För vi nio miljoner människor som bor här i Sverige kommer aldrig att kunna rädda hela världen
Det är en omöjlighet
Men viljan och tanken i sig själv är väl god antar jag…..

Ken Cassel
28/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-28 15:12



Bookmark and Share


  Mats Henricson
mena: ..."slipper dem" (förståss !)
2009-11-30

  Mats Henricson
Om tillräckligt mycket SKIT grävs fram om de här smygrasisterna så kanske vi släpper dem.....
2009-11-30

  Lavinia Röd
Om alla kommuner hjälps åt så blir det inte så svårt.
2009-11-28

  Junitvillingen
Sverigedemokraternas "tänk & tyck" skrämmer mig!!!! Huuu!
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel