Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(dikt)



solen gick sakta genom trädgården
drog handen genom gräset
och kysste några kvarglömda tankar
om ingenting

ingen kunde sedan förklara
varför jorden var svart




Fri vers av Söder
Läst 908 gånger och applåderad av 24 personer
Utvald text
Publicerad 2009-11-28 20:20



Bookmark and Share


  aol
stark vacker poesi
2010-08-11

  paradiseisnowhere
otroligt mycket bra t.om. Det är alltid fint att läsa något där man känner att varje ord är väl avvägt.
2009-12-07

    Splutt
Underbar dikt, mer kan jag inte säga.
2009-12-07

  Anders P VIP
en mycket vacker och mångbottnad bild
2009-11-29

  Lena K Nilsson VIP
En stor applåd för denna fina dikt!
2009-11-28

  Junitvillingen
Lysande poetat - starkt, djupt, mästerligt!
2009-11-28

  aPorcupine
Jag brukar tycka att det låter klyschigt när någon säger att de ryser efter att ha läst en dikt... Men det var verkligen vad som hände mig när jag läste den. Snacka om poesi! Jag avgudar slutet.
2009-11-28

  thyra
Skönlästa ord. Fint!
2009-11-28

  Mr Lindemann VIP
Jo, jag gillar den
är bra och sådär
tung och bra
2009-11-28

    ej medlem längre
en Pling! i poesilådan! helsnyggt!
2009-11-28

  Jaseph
En modern myt. Helt underbar tycker jag.
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Söder
Söder