Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De är så lätta

Jag kan se en
grå heltäckningsmatta
över min hjässa

Jag kan känna mig
nedtryckt i skorna
av allt mörker

Vet inte när, men
någon gång
har jag sett

att de är så lätta
kunnat ana strimmor
av blått

Jag tror jag vill
jag behöver
jag måste

se igenom
den grå
heltäckningsmattan




Fri vers av Bengt VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-28 16:11



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Något att tänka på
ljuset kan finnas på en ruggad trasmatta
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP