Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är så gammal


Hon är så gammal

Så om hon hade pratbubblor


Så hade det varit runskrift…

Stengammalt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-29 09:19



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Åh. Gillar!
Folk undrar varför jag heter Stenen..här kom dagens andra anledning..
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO