Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sneresa


När jag var liten
Så fanns det många tanter
Som var ikring oss
Vi var ju mer i kyrkan
Och där fanns de tanter..

En av dom hette Naymy
Jag var dit en gång senare med fru och barn
Och när man är ung så är man visserligen glad
Och tacksam för sitt eller sina barn
Men man har liksom aldrig tänkt tanken
Att man skulle kunna eller rättare sagt
Att man inte skulle kunna, få barn

Tant Naymy höll i dottern
Tittade djupt och begrundande och sa
Var glada och tacksamma över henne
En sneresa var allt jag fick
Sa hon

Och sorgen fanns där hos en tant på nästan 90
Sorgen över att aldrig fått bli mor..
Sånt går nog aldrig ur…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-29 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO