Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kastad


Man tar upp kastade handskar ibland
Det talas om fallna mantlar
Men när Thorleif slagit sönder knivskaftet
Så var det ett knivblad som låg på plattan

Jag tog upp det, och kastade det in i väggen
In i en regel så det small
Den satt där
”Nybörjar tur” gastade Thorleif och Janne
men jag hämtade kniven och kastade på samma sätt
dunk sa det i regeln
Mindre än en centimeter från första kastet

”Dubbel nybörjar tur” skrek de båda
jag gjorde samma sak en tredje gång
Smack
alla tre hade suttit inom en radie på en tum
De sa inget mer

Jag provade igen och den satt nån gång
Men sällan
Men de var en skön känsla att liksom
”äga” situationen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-31 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO