Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schööns metamorfoser

du sover nu

som små flickor bör

andas tungt

som du alltid gör

och jag tänker bara

så här 50 mil bort

på hur allt förändras

i metamorfoser

pyramus och thisbe

blod färgar tranbären röda

i vår värld färgar du håret brunt

och allt tynar bort

smink blir diskretare

kläder mindre utstickande

du och jag

två bleka pappersfigurer

jag vill ha dig som du är

detta vet jag säkert

det jag inte vet är om

den du är nu vill ha MIG

jag vill klamra mig fast

vid sammet och svart

dra i ditt hår

tills det bruna försvinner...

du sover nu

som små flickor bör

andas tungt

som du alltid gör

och jag tänker bara

så här 50 mil bort

på hur allt förändras




Fri vers av zim
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-29 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zim
zim