Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november 2009

Min lilla mamma är duktig på sådana detaljer med tanken som räknas. :)

en människas bryende är värt mycket oavsett om det är familj, vän eller kärlek. eller?




Det är tanken som räknas

Det är ibland

de små sakerna

som lägger solljus

i min dag.

Ett sms

så enkelt

"Hej mitt lilla hjärtegull,

ville bara se så du mår bra

och tala om att du är fin"

Så plötsligt log dagen

eller var det kanske jag




Fri vers av Lindsy
Läst 165 gånger
Publicerad 2009-11-29 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy