Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november 2009

brukar drömma för mycket tycker jag, men i dag drömde jag gott och ville inte vakna.




söndagmorgon

Utanför mitt fönster

börjar dagen vakna till

allmänheten där ute

hemligheten här inne

under täcket låter jag drömmen

ligga kvar

kryper närmare och in

vill bara hålla kvar

flydda stunder

inhalera 

njutsamt den doften

av söndagmorgon

när hjärtat slår i harmoni

i en dröm jag vill stanna i.  




Fri vers av Lindsy
Läst 161 gånger
Publicerad 2009-11-29 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy