Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lämnar spår i sanden


Poethjärta

Poethjärta är fyllt
av
magi

Med känslan blåser
han liv i det som sover

Med sina ord målar
han
himmel och stränder

Tänder ljus där han lämnat
fotspår
Han lämnar musik
i
vinden

sin doft
vid

havet




Fri vers av Maiah VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-29 18:54



Bookmark and Share


    ledstång
Mellanrummen gör onekligen poesin mer tillgänglig och slående
2010-03-01

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt beskrivet!
2010-02-07

  jörgen g
Måste instämma på redan given kommentar. Vackert beskrivet!
2010-01-12

  oMareld
vackert :)
2009-11-29

    cyberwor/L/d
Så vackert avskalat!
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP