Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu har det äntligen blivit advent hos mig också

I år har det gått trögt att bli
färdig inför första advent

men precis nu kan jag slå
mig ner och pusta ut med
en rykande kopp kaffe
med en nybakad lussekatt

Jag njuter av varje tugga
jag tar och av mitt nybryggda
kaffe så nu har det äntligen
blivit advent hos mig också

Så nu ser jag mig omkring
berömer mig själv vad jag
gjort fast min värk har varit
svår men det blev advent
ändå i mitt varmbonade
hem så nu bjuder jag gärna
in till kaffe med dopp av hjärtans
lust önskar även er poeter en
god första advent




Fri vers av Ann-christin
Läst 441 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-29 19:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint du beskriver att det
blivit advent hos dig, fanns
jag närmare, skulle jag titta
in på en kopp kaffe hos dig
2009-11-29

  Maria T
Så skönt du har det i ditt
varmbonade hem
nu i advent
2009-11-29

  Roula O
vilken fin och stämningsfull dikt om första advent...fint fint!
2009-11-29

  Larz Gustafsson VIP
Hos mig blir det aldrig advent eller jul. Jag har medvetet utestängt allt sådant.
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin