Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filip och Fredriks nya


Filip och Fredriks nya program har flera namnförslag

”2 hål i huvet”
eller
”2 huven med hål i”
eller med gapande munnar och helskägg
”2 hål i skäggen”

Allt sponsrat av ”Vattenfall”
”Vettenfall” är också ett alternativ
Helst i en ”Video med Lars G.”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 151 gånger
Publicerad 2012-06-18 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO