Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den i höstas... "kan man nånsin mer lita på en finsk löpare eller skidåkare". Jag tror inte det, lika lite som på en kinesisk


Vitt och brett


En finska vann över Kallas idag


Nu har dom nog hittat nåt nytt
Preparat igen i Finland….

Nåt som inte är spårbart….
I skidspåren…
”Ser ni några glömda sprutor”
Eller har dom lärt sej gömma dom nu…

Man undrar om de inte
Har lätt att stava till spruta
Stava till snö
Och puder
Huvudsaken att det är vitt….
De brukar ju ha samvete av den sorten med

”vitt och brett”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger
Publicerad 2010-01-23 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO