Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I lagomlandet


I lagomlandet
Är allt lagom

Lagom mycke mjölk till gröten
Lagom med jobb åt de flesta
Lagomt med kyssar i kärlek
Lagom mycke fett i maten
Nja… kanske… lite mer av just det

Lagomlandet lagomlevande
Där ingen sticker ut
Det enda som inte är lagom är maten till
Ingen äter lagomt med julmat
För alla mår illa efteråt
Mer illa än lagom

Liksom spriten
Ja allra mest om man blir bjuden
Ingen svensk, nästan…..
Säger nej till gratis sprit
Inte heller kan man tänka sej att lämna nåt
Kvar i glaset, helst inte heller i flaskan

Gratis sprit på planet ska tas med
Om inte annat så i väskan
Hem…. Hem hem

Men annars är det lagoma det viktiga
I lagom landets lagomvärld…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-30 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO