Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några vackra ord jag såg på en liten lapp någonstans


Okänd....

Över dörren till mitt hjärta skrev jag:

Tillträde Förbjudet

Men kärleken kom skrattande förbi och sa:

Jag kommer in överallt




Fri vers av BoingBoing
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-21 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing