Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Only U

Jag tycker om dig.... Ja det gör jag.
Jag tycker VERKLIGEN om dig....
Jag blir knäsvag av dig.... Mmm det blir jag.
Jag blir VERKLIGEN knäsvag....
Jag är så förälskad i dig.... Japp det är jag.
Så OERHÔRT förälskad i dig....
Vissa stunder bara avskyr jag dig... Ja det är sant.
Totalt AVSKYR dig....

Du gör mig så fruktansvärt förvirrad, osäker. Du får mig att tappa all kontroll.
Samtidigt gör du mig så säker och stabil. Får mig att se klarhet till klarhet.
Men trotts allt är murarna så höga. Skydds sköldarna konstant framme, redo till kamp.
Inte en chans till att sänka guarden en millimeter.
Det äter upp mig innifrån. Allt runtomkring. Allt gammalt som lurar.
Varför vill du inte släppa taget. Går du fortfarande och väntar. Âr min kamp totalt meningslös.
Släpp själen fri. Släpp in mig.
Annars måste jag gå....




Fri vers av BoingBoing
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-18 02:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing