Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad fan säger man

Som man säger så är Kärleken inte smärtfri

Dina ord tar som den vassaste pisksnärt

Dina läppar formas och din strupe spottar orden

Jag känner blodet ge vika i mitt huvud, all syre tar slut

På en hundradels sekund känns det som om jag står i en blodpöl

mitt på ditt köksgolv

- Inte konstigt man inte vill knulla dig..........

Rent ut........ Vem fan tror du att du är!

Det enda jag önskat från dag ett är att du skall tycka om mig för den jag är

Men för fan du är nog inte värd det

Jag står mållös

Ger inget till mitt försvar

Vad sjutton säger man

Som en slagen hund kryper jag mot din hand

Sänker mig för att inget mer skall bli sagt

Trotts ångesten som sakta sprider sig genom min kropp

Slickar mitt sår i ensamhet

Vem delar man något sådant med

Det enda jag vet just nu är att jag måste ta mig i kragen

Göra upp med mig själv och med dig.....






Fri vers av BoingBoing
Läst 395 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-16 04:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing