Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallååå?? Mr Mr

Jag skulle kunna betala en förmögenhet för dina tankar ibland. Jag skulle kunna göra Nästan vad som för att få veta vad som försegick inom dig.
Dina ansiktsuttryck, dina vandrande sökande blickar. Din tysthet och tomma blick. Vad tänker och känner du egentligen. Vad och Vem finns där när tomheten stänger allt annat ute.

Trotts att jag ibland försiktigt frågar får jag svar som jag inte tror är sanningstrogna.
Jag tror gårdagen och minnena biter dig i ändan. Möjligen är du inte riktigt redo för en ny morgondag.




Fri vers av BoingBoing
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-27 02:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing