Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Chill....... Chilla.......Chillar


Det tror man inte.... Det vet man inte....




Med ångesten som Vd stänger jag mitt eget jag
Balanserandes på livets udd
Med konstanta tvångstankar som krokat sig fast
drar jag mig lidande genom dygnets alla timmar
Med gråten ständigt runt hörnet
Rädslan nynnandes i min bakgrund

Orkaner av känslor blåser vidare i virvlar helt ostoppbara
Jag dansar förhäxat med
Mitt inre sjunger solo men ingen hör
Endast ekot ger gensvar av tomhet

Elden, lågorna, flammorna har slocknat
Kvar ligger askan som flyr med vinden

Jag fångar den med våta servetter
Allt för att klara hålla kvar det lilla jag kan få




Fri vers av BoingBoing
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-23 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing