Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Total Kärlek


Tänk om det var tillåtet att säga

Jag Älskar Dig

Det finns bara du

Jag lever i nuet
men
Vill leva där med dig

Vill bara älska dig
Inte äga dig

Vill bara dela kärleken
och
livet med dig

Inte ta det ifrån dig

Jag vänder dig inte ryggen
Står där stadigt och troget när du behöver

Men...

Jag håller mig på avstånd
Endast en tanke bort

Jag finns där när du önskar

Där det är tillåtet att säga

Jag Älskar Dig






Fri vers av BoingBoing
Läst 423 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-10 01:22



Bookmark and Share


  friheten
Vilken stark text!
2008-07-21

    Tiggarflikkan
Vilken känsla du får fram...
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing