Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LivsÖde

Min söndertrasade vardag
Jag lever i en krackelerad bubbla
Min fasad är full av håligheter
jag kämpar för att täppa igen

Det finns ingen framgång ingen framtid
Varenda gryning tar mig två steg bakåt

Kampen är meningslös

För som du sa

- Det skall komma gratis
- Man skall inte behöva kämpa för vart ord

Det finns ingen vinst i det här lotteriet
Hjulet snurrar bara på
Det stannar endast vid hennes namn

Vad vill hon
Vad gör hon
Hur orkar hon

Jag vill ha dig
Jag vill ha allt

Men stegen tar slut
Kampen för dig har ebbat ut

Kom du när du vill

När du kommer gratis




Fri vers av BoingBoing
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-08 03:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing